"CAPRESE" NEKTARINNAL

2017-07-09

sponsored links

/CAPRESE CON PESCHE NOCI/

...... kicsit más, friss, üde, nyári.....



Hozzávalók: (4 személyre)

40 dkg mozzarella
2-3 nektarin
1 evõkanálnyi citromlé
petrezselyemzöld, menta (fakultativ)
olivaolaj, só







A mozzarellákat lecsöpögtetjük, és vékony szeletekre vágjuk.
A szeleteket egy itatóspapirra rakosgatjuk, és 10 percig állni hagyjuk.

A nektarinokat megmossuk, és magozás után vékony szeletekre
vágjuk.

Elkészitjük az öntetet: a petrezselymet és néhány szál mentát finomra
apritunk, hozzáadunk 3-4 evõkanálnyi olivaolajat és a citromlevet, csipet
sót és jól elkeverjük (a legjobb egy üres befõttes-üvegbe összerázni).

Tálalásnál a tányérokra felváltva rakunk a mozzarellából és a
nektarinból. Megöntözzük a citronet öntettel. Azonnal fogyasztjuk.




Folytats a blogon ... pizzorante.blogspot.com/2017/07/capre...

sponsored links

Keres?s