"CAPRESE" NEKTARINNAL
sponsored links
/CAPRESE CON PESCHE NOCI/
...... kicsit más, friss, üde, nyári.....
Hozzávalók: (4 személyre)
40 dkg mozzarella
2-3 nektarin
1 evõkanálnyi citromlé
petrezselyemzöld, menta (fakultativ)
olivaolaj, só
A mozzarellákat lecsöpögtetjük, és vékony szeletekre vágjuk.
A szeleteket egy itatóspapirra rakosgatjuk, és 10 percig állni hagyjuk.
A nektarinokat megmossuk, és magozás után vékony szeletekre
vágjuk.
Elkészitjük az öntetet: a petrezselymet és néhány szál mentát finomra
apritunk, hozzáadunk 3-4 evõkanálnyi olivaolajat és a citromlevet, csipet
sót és jól elkeverjük (a legjobb egy üres befõttes-üvegbe összerázni).
Tálalásnál a tányérokra felváltva rakunk a mozzarellából és a
nektarinból. Megöntözzük a citronet öntettel. Azonnal fogyasztjuk.
...... kicsit más, friss, üde, nyári.....
Hozzávalók: (4 személyre)
40 dkg mozzarella
2-3 nektarin
1 evõkanálnyi citromlé
petrezselyemzöld, menta (fakultativ)
olivaolaj, só
A mozzarellákat lecsöpögtetjük, és vékony szeletekre vágjuk.
A szeleteket egy itatóspapirra rakosgatjuk, és 10 percig állni hagyjuk.
A nektarinokat megmossuk, és magozás után vékony szeletekre
vágjuk.
Elkészitjük az öntetet: a petrezselymet és néhány szál mentát finomra
apritunk, hozzáadunk 3-4 evõkanálnyi olivaolajat és a citromlevet, csipet
sót és jól elkeverjük (a legjobb egy üres befõttes-üvegbe összerázni).
Tálalásnál a tányérokra felváltva rakunk a mozzarellából és a
nektarinból. Megöntözzük a citronet öntettel. Azonnal fogyasztjuk.